Webshop

Resultaat 1–20 van de 177 resultaten wordt getoond

Prima computerartikelen bij Prima Systems

Prima Systems, een moderne computerwinkel in nieuwe en refurbished laptops, smartphones, computers en tablets, waar service voorop staat!
Prima Systems is al sinds 2003 een vertrouwd en deskundig adres voor al uw computerbenodigdheden en reparaties. 

Onze winkel, met 500m2 showroom en eigen technische dienst, bevindt zich op het industrieterrein ‘Bovenland’ in Ter Aar. Op een half uur afstand vanaf de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden. In onze winkel en op onze webshop bieden wij een breed scala aan producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Prima Systems staat bekend om zijn uitstekende service aan haar klanten. Wij beschikken over een eigen technische dienst met reparatieservice waardoor wij u kunnen helpen met uw computer gerelateerde vragen en reparaties.

Bovendien biedt Prima Systems garantie op al haar producten, zodat u met een gerust hart kunt winkelen.

De refurbished computers en laptops van Prima Systems zijn van hoge kwaliteit en worden grondig gecontroleerd voordat ze te koop worden aangeboden. Wij bieden ook de mogelijkheid om de specificaties van uw computer of laptop aan te passen, zodat deze aan uw specifieke behoeften voldoet.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van refurbished computers en laptops, tablets, smartphones, printers en inktcartridges, dan is Prima Systems de juiste keuze. Kom langs in onze volledige gemoderniseerde winkel van 500m2, wij staan graag voor u klaar! Of bekijk onze producten op de webshop.

Close ✕

Categorie

Merk

Introductiejaar

Besturingssysteem

Processor

Werkgeheugen

Opslagruimte

Soort opslag

Videokaart

Optische drive

Beeldschermaansluiting

Schermdiagonaal

Beeldscherm scherpte

Touchscreen

Toetsenbord

Afdruktechnologie

Afdrukkleur

Draadloos opladen

Functies

Refresh snelheid

Type inktcartridge

Maximale afdrukmaat

Verbindingen

Vorm

DPI

Scroll naar boven