Inkt

Resultaat 1–20 van de 64 resultaten wordt getoond

Prima cartridges koopt u bij Prima Systems!

Bent u op zoek naar inktcartridges voor uw huidige printer of uw nieuwe printer ? Dan bent u bij Prima Systems aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment  inktcartridges van zowel A-merken als ons eigen huismerk. 

Ons huismerk inktcartridges is een voordelig en milieubewust alternatief voor de originele inktcartridges van de bekende merken. Onze huismerk inktcartridges bevatten meer inkt en printen meer pagina’s dan de originele inktcartridges. Bovendien zijn ze gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor u bijdraagt aan een duurzame toekomst. U kunt uw lege cartridges bij ons inleveren in de daarvoor bestemde bakken in onze winkel. 

Bij Prima Systems kunt u terecht voor printers en inktcartridges van onder andere Brother, Canon, Epson en HP. U kunt onze producten online bestellen via onze webshop of langskomen in onze winkel van 500m2 in Ter Aar. Daar kunt u ook terecht voor advies, reparatie en onderhoud van uw printer. Wij staan voor u klaar met onze deskundige en vriendelijke medewerkers. Prima Systems is uw partner voor al uw printbehoeften.

Close ✕

Categorie

Merk

Type inktcartridge

Scroll naar boven