Vragen? Bel ons! 0172 607 104
Webwinkel Keurmerk

Reparatie aanmelden

Uw computer doet het niet meer, hij is ontzettend traag, start langzaam op of loopt steeds vast. Of misschien heeft u er wel per ongeluk koffie over uw laptop gemorst of bent u (bijna) slachtoffer geworden van internetcriminelen.

Of is het scherm stuk van uw smartphone? Met onze schermreparatie hoeft u uw toestel niet te vervangen voor een ander toestel, maar kan uw huidige toestel gewoon nog een tweede ronde mee! Wij repareren alle soorten en merken smartphones.

In onze winkel beschikken wij over een ruim opgezette eigen technische dienst. Door onze jarenlange ervaring en kennis van ons vakkundige team kunnen wij u helpen met allerlei uiteenlopende reparaties. Zo kunnen wij uw PC of laptop opschonen, virussen verwijderen, finetunen en optimaliseren, fysiek intern en extern reinigen, data en software overzetten of herstellen. Daarnaast ook hardware defecten zoals schermen, toetsenborden etc. repareren.

Reparatieformulier

reCAPTCHA is required.

Hoe lang duurt de reparatie?

Soms kunnen we problemen of reparaties ter plekke oplossen. Doorgaans is onze doorlooptijd 2 a 3 werkdagen. Als wij tegen een probleem aan lopen waar een apart of nieuw onderdeel voor besteld moet worden bestaat de mogelijkheid dat de reparatie langer duurt.

Wanneer u de PC of laptop bij ons brengt ter reparatie boeken wij hem in onze reparatie-database. Meestal kunnen we u op dat moment al een indicatie geven van de tijd die wij nodig denken te hebben om uw computer te repareren. Met de QR-code die op het reparatieformulier staat kunt u de staat van uw reparatie bijhouden. Wanneer de reparatie afgerond is nemen wij telefonisch contact met u op. Ten tijde van afhalen informeren wij u over de gedane werkzaamheden.