Toetsenborden

Toont alle 4 resultaten

Prima toetsenborden koopt u bij Prima Systems

Bent u op zoek naar een nieuw toetsenbord voor uw computer? Dan bent u bij Prima Systems aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan toetsenborden van verschillende merken, zoals Logitech, Microsoft en R8. Of u nu een bedraad of draadloos toetsenbord wilt, een toetsenbord met of zonder muis, of een toetsenbord met handondersteuning, wij hebben het allemaal. 

Bij Prima Systems kunt u niet alleen terecht voor toetsenborden, maar ook voor computer artikelen, zoals nieuwe en refurbished laptops en PC’s, printers, inkt, monitoren, smartphones, tablets en meer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve en duurzame producten, die u kunt bestellen via onze webwinkel of in onze winkel in Ter Aar. Wij hebben ook een eigen technische dienst, die u kan helpen met reparaties, onderhoud en advies. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij staan u graag te woord. Prima Systems, voor een prima service.

Close ✕

Categorie

Scroll naar boven