Smartphones

Toont alle 7 resultaten

Prima refurbished smartphones koopt u bij Prima Systems

Bent u op zoek naar een smartphone van hoge kwaliteit, maar wilt u niet te veel betalen? Dan bent u bij Prima Systems aan het juiste adres.

Prima Systems is een moderne computerwinkel in Ter Aar, waar u terecht kunt voor nieuwe en refurbished laptops, computers, tablets en printers en inktcartridges.

Refurbished smartphones zijn gebruikte toestellen die volledig zijn nagekeken, schoongemaakt en gerepareerd. Zo kunt u genieten van een smartphone die zo goed als nieuw is, maar voor een veel lagere prijs. Bovendien draagt u bij aan een duurzamere wereld door een refurbished product te kopen!

Bij Prima Systems vindt u een ruim aanbod van refurbished smartphones van verschillende merken, zoals Apple en Samsung. U kunt kiezen uit diverse modellen, kleuren, opslagcapaciteiten en schermgroottes. Alle refurbished smartphones worden geleverd met 24 maanden garantie.

Bovendien kunt u gebruik maken van onze eigen technische dienst, die u graag helpt met eventuele vragen of problemen.

Prima Systems staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de computerbranche en zijn gespecialiseerd in refurbished apparatuur. U kunt onze refurbished smartphones online bestellen via onze webshop, of langskomen in onze winkel van 500 m2 in Ter Aar. Daar kunt u onze producten zelf bekijken, testen en vergelijken. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat voor u klaar om u te adviseren en te assisteren.

Close ✕

Categorie

Merk

Introductiejaar

Besturingssysteem

Opslagruimte

Schermdiagonaal

Beeldscherm scherpte

Draadloos opladen

Functies

Verbindingen

Scroll naar boven