Vragen? Bel ons! 0172 607 104
Webwinkel Keurmerk

Filter

Prijs

Productcategorieën -

  • Verwijder

Producttags

  Refurbished apparatuur


  Prijs

  Productcategorieën -

   • Verwijder

  Producttags

   Refurbished, goedkoper, sterker, duurzamer!

   Een ‘refurbished’ laptop of PC aanschaffen, waarom zou ik dat doen? Daar zijn talloze goede redenen voor!

   Een refurbished laptop, smartphone of PC is in de eerste plaats vaak goedkoper dan een nieuwe laptop, smartphone of PC. Maar daarvoor krijgt u wel een apparaat met betere specificaties en een langere levensduur dan een nieuwe in dezelfde prijsklasse. De behuizing is van metaal of aluminium, niet van plastic. Veel sterker dus! En bovendien draagt u daarbij ook nog een beetje mee aan het milieu door het product nog een tweede leven te geven.

   De refurbished laptops, smartphones en PC’s die wij verkopen zijn vaak zakelijk gebruikt. Ze worden grondig gereinigd, zowel van binnen als van buiten, en helemaal gecontroleerd. Net als de nieuwste laptops en PC’s worden de refurbished PC’s en laptops door ons voorzien van de nieuwste Windows versie met officiële licentie en diverse standaardprogramma’s zodat u meteen aan de slag kunt gaan. Daarnaast kunnen wij natuurlijk alle data van uw ‘oude’ PC of laptop overzetten.

   We bieden refurbished apparatuur aan in verschillende gradaties:

   • A-grade, wat betekent dat ze zowel van binnen als van buiten nagenoeg nieuw er uit zien.
   • B-grade; lichte gebruikersschade
   • C-grade; zichtbare gebruikersschade zoals krassen of kleine defecten (extern)

   Wij kunnen refurbished laptops of PC’s compleet naar wens leveren. Zo kunnen wij het werkgeheugen uitbreiden, de harde schijf of de SSD uitbreiden, data overzetten van uw oude PC of laptop, de PC of laptop voorzien van ESET internetbeveiliging en/of een Microsoft Office pakket.

   Dus de conclusie is dat een refurbished laptop, smartphone of PC een juist héle goede keuze is.