Vragen? Bel ons! 0172 607 104
Webwinkel Keurmerk

Filter

Prijs

Productcategorieën

Producttags

  Nieuwe en refurbished computerapparatuur

  Online en in onze winkel vindt u een aanbod van onze nieuwe PC’s en laptops.

  Laptops

  Het aanbod in laptops is gevarieerd en breed. Zoekt u een laptop met specifieke eisen, bijvoorbeeld voor school of werk? Dan gaan wij samen met u op zoek naar de juiste laptop. Weet u eigenlijk niet precies wat u zoekt, en ziet u door de bomen het bos niet meer tussen alle moeilijke computertermen? Wij helpen u en nemen de tijd om het aan u uit te leggen en te helpen de juiste keuze te maken. Wanneer u de laptop enkel wil gebruiken voor internet, email en tekstverwerking zullen we bij een ander model uitkomen dan wanneer u de laptop wilt gebruiken voor games, foto- en videobewerking.

  PC’s

  PC’s kunnen wij samenstellen naar uw eisen en wensen. Wij kunnen PC’s voor u samenstellen voor basisgebruik, zakelijk gebruik, games en foto- en videobewerking. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

  Voor het bouwen van deze PC’s hebben wij doorgaans 3 dagen nodig.

  Al onze nieuwe apparatuur wordt startklaar geleverd met:

  • de nieuwste Windows versie met officiële licentie
  • diverse standaardprogramma’s zodat u gelijk aan de slag kunt
  • ontdaan van onnodige proefversies.
  • mocht u een Microsoft Office Pakket wensen, kunnen wij deze voor u installeren.

  Monitoren

  In onze webshop vindt u diverse monitoren. Niet helemaal wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op!

  Refurbished apparatuur

  Een ‘refurbished’ laptop of PC aanschaffen, waarom zou ik dat doen? Daar zijn talloze goede redenen voor!

  Een refurbished laptop of PC is vaak goedkoper dan een nieuwe laptop of PC. Maar daarvoor krijgt u wel een laptop of PC met betere specificaties en een langere levensduur dan een nieuwe in dezelfde prijsklasse. De behuizing is van metaal of aluminium, niet van plastic. Veel sterker dus! En daarbij draagt u ook nog een beetje mee aan het milieu door het product nog een tweede leven te geven.

  De refurbished laptops en PC’s die wij verkopen zijn vaak zakelijk gebruikt. Ze worden grondig gereinigd, zowel van binnen als van buiten, en helemaal gecontroleerd. Daarnaast wordt de PC of laptop door ons voorzien van de nieuwste Windows versie met officiële licentie en diverse standaardprogramma’s zodat u meteen aan de slag kunt gaan. Daarnaast kunnen wij natuurlijk alle data van uw ‘oude’ PC of laptop overzetten.

  We bieden refurbished apparatuur aan in verschillende gradaties:

  • A-grade, wat betekent dat ze zowel van binnen als van buiten nagenoeg nieuw er uit zien.
  • B-grade; lichte gebruikersschade
  • C-grade; zichtbare gebruikersschade zoals krassen of kleine defecten (extern)

  Wij kunnen refurbished laptops of PC’s compleet naar wens leveren. Zo kunnen wij het werkgeheugen uitbreiden, de harde schijf of de SSD uitbreiden, data overzetten van uw oude PC of laptop, de PC of laptop voorzien van ESET internetbeveiliging en/of een Microsoft Office pakket.