Vragen? Bel ons! 0172 607 104
Webwinkel Keurmerk

Filter

Prijs

Productcategorieën +

Producttags

  Showroom modellen laptops


  Prijs

  Productcategorieën +

  Producttags

   Showroom modellen laptops

   Showroom modellen laptops zijn laptops die in de winkel of showroom zijn gebruikt om te demonstreren of te testen. Ze zijn zo goed als nieuw, technisch in goede staat, maar zijn in verhouding voordeliger dan nieuwe laptops, omdat ze niet meer als nieuw kunnen worden beschouwd. De laptops hebben vaak wat cosmetische schade zoals kleine krasjes of deukjes op de buitenkant van de laptop. 

   Showroom modellen laptops zijn een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe, maar voordelige laptop en het geen probleem vinden dat de laptop wat kleine cosmetische schade heeft.

   Bij ons vind u een ruim aanbod van showroom modellen laptops van verschillende merken, zoals HP, Lenovo, Acer, Asus en Dell. U kunt kiezen uit verschillende formaten, van 13 inch tot 17 inch, afhankelijk van uw voorkeur en behoefte. Alle showroom modellen laptops zijn gecontroleerd en gereinigd door onze experts, en worden geleverd met 12 maanden garantie.

   U kunt de showroom modellen laptops online bestellen of langskomen in onze winkel om ze zelf te bekijken en uit te proberen.

   Als u op zoek bent naar een showroom model laptop, dan bent u bij Prima Systems aan het juiste adres. Wij bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons assortiment of kom langs in onze winkel. Of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte laptop.